Aktiviraj se. Opremi se za pobedu. FitPass Gear i aplikacija dostupni svima!

Izvor: B92, 01.Avg.2019, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aktiviraj se. Opremi se za pobedu. FitPass Gear i aplikacija dostupni svima!

FitPass je pokrenuo jedinstveni FitPass web shop - FitPass Gear koji na jednom mestu sadrži autentičnu sportsku opremu! Fantastične majice i prateća oprema su modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta, prilagodljivi svima koji žele da budu u trendu bez obzira da li su rekreativci ili profesionalni sportisti.

FitPass Beast Mode kolekcija namenjena je svima koji svoje zdrave odluke stavljaju na prvo mesto, hrabro se upuštajući u sportske izazove motivisani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pobedom. Majice su kreirane za neustrašive muškarce kojima svakodnevni raspored nije potpun bez treninga. Za pripadnice lepšeg pola, dizajnirana je posebna Lady Boss kolekcija, inspirisana svim damama kojima je briga o zdravlju na prvom mestu, a istovremeno žele da njihov garderober bude popunjen outfit-om koji ih razlikuje od drugih.

Sledeći trendove u fitnesu, FitPass Gear kolekcija je kreirana za sve dame i gospodu koji žele da budu prepoznatljivi kako u svojoj omiljenoj teretani, tako i van nje. FitPass Gear devojka je snažna, fit i neodoljiva; FitPass Gear muškarac je jak i uvek u trendu.

Za one koji se ipak drže stare dobre klasike, FitPass muška crna i ženska bela majica su ono što je od opreme neophodno u svačijoj sportskoj torbi ili ormaru. Komforne za nošenje, odlične su i prilagodljive za svaku priliku i situaciju.

U pauzi od treninga, osvežite se ukusnim i hranljivim šejkovima iz sjajnih FitPass šejkera i FitPass bočica, a ovu opremu možete uvek obogatiti praktičnim FitPass peškirom.

Celokupna kolekcija je dostupna samo putem FitPass web shop-a, na kojem su transparentno istaknute sve bitne informacije, a vrlo brzo ćete se navići na svoju sportsku opremu s kojom ćete biti primećeni i zapamćeni.

Takođe, prateći potrebe korisnika, kao i svetske, fitnes trendove FitPass je predstavio istoimenu aplikaciju za obe, iOS i Android platforme! Sama aplikacija je praktična za korišćenje, a možete je preuzeti direktno putem Google Play Store-a ili App Store-a.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.