Zastava oružje najveći poreski dužnik

Izvor: NaDlanu.com, 08.Apr.2014, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zastava oružje" najveći poreski dužnik

Od privatnih kompanija najveći poreski dužnik u Srbiji i dalje je vranjanski Simpo sa ukupnim dugom za poreze i doprinose od 4,2 milijarde dinara. Prema podacima Poreske uprave zaključno sa 26. martom ove godine državi za poreze najviše duguje Zastava oružje - 6,7 milijardi dinara.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Objavljen novi spisak najvećih poreskih dužnika

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Apr.2014

Kompanija Zastava oružje najveći je poreski dužnik sa 6,7 milijardi neuplaćenih obaveza za poreze i doprinose, Simpo sa 4, 2 milijarde dinara i dalje je najveći poreski dužnik među privatnim firmama, dok su treći i četvrti na ovoj listi Krušik Valjevo sa 2,3 milijarde dinara duga i PTT Namenska...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.