POZNATA GLUMICA TRUDNA: Borila se sa NEPLODNOŠĆU godinama, prošla kroz PAKAO, pa otkrila...

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNATA GLUMICA TRUDNA: Borila se sa NEPLODNOŠĆU godinama, prošla kroz PAKAO, pa otkrila...

Poslala snažnu poruku ženama!

Poznata svetska glumica En Hatavej nekoliko meseci je krila od javnosti da je trudna.

Međutim, srećnu vest glumica je otkrila nedavno, kada se na aerodromu pojavila s trudničkim stomakom, čime je potvrdila da je u drugom stanju.

- Moj stomak nije za potrebe nekog filma. Šalu na stranu, za sve koji prolaze pakao i ne mogu da zatrudne, znajte da vas u potpunosti razumem, jer sam kroz to sada prošla drugi put - poručila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je poznata glumica, koja dete čeka sa Adamom Šulmanom.

It’s not for a movie...⁣⁣ #2⁣ ⁣All kidding aside, for everyone going through infertility and conception hell, please know it was not a straight line to either of my pregnancies. Sending you extra love 💕

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on Jul 24, 2019 at 11:34am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.