Izabrana dobitnica nagradne igre “Pogodite & osvojite”!

Izvor: Lepota i zdravlje, 19.Jan.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrana dobitnica nagradne igre “Pogodite & osvojite”!

Pitali smo vas ko se nalazi na naslovnici februarskog broja magazina “Lepota i zdravlje” koji se u prodaji nalazi od sutra. Čitateljka koja je prva pogodila ko se nalazi na naslovnoj strani osvaja kremu Vichy Nutrilogie 1. Njeno ime je Jelena Kojić. Čestitamo! Na naslovnoj strani novog broja nalazi se Alisija Vikander, a novo izdanje našeg magazina već sutra možete pronaći na svim kioscima.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Alisija Vikander na naslovnoj strani februarskog broja “Lepote i zdravlja”

Izvor: Lepota i zdravlje, 19.Jan.2016

Alisija Vikander nalazi se na naslovnici novog, februarskog broja magazina “Lepota i zdravlje” koji će se u prodaji naći od 20. januara. U novom broju očekuju vas sledeće teme: Ako imate energije, vibrirate na višoj frekvenciji postojanja – samim tim i uticaja, kaže Žana Poliakov, autorka...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.