Zemljotres u centralnoj Argentini

Izvor: RTS, 02.Feb.2015, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemljotres u centralnoj Argentini

Centralnu Argentinu pogodio zemljotres jačine 6,3 stepena po Riheterovoj skali.
Američki geološki institut saopštio je da se zemljotres dogodio jutros u 7.49 sati po lokalnom vremenu, preneo je AP.
Epicentar zemljotresa bio je oko 87 kilometara od grada La Punta i oko 314 kilometara od čileanskog glavnog grada Santjaga, prenosi Tanjug.
Kako je saopšteno, zemljotres se dogodio na dubini od 172 kilometra i postoje samo male šanse da može da prouzrokuje veliku štetu ili da bude žrtava.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zemljotres pogodio centralnu Argentinu

Izvor: Blic, 02.Feb.2015

Zemljotres jačine 6,3 stepena po Rihterovoj skali pogodio je centralnu Argentinu jutros u 7.49 sati po lokalnom vremenu...Američki geološki institut saopštio je da je epicentar zemljotresa bio na oko 90 kilometara od grada La Punta i oko 300 kilometara od čileanskog glavnog grada Santjaga...Zemljotres...

Nastavak na Blic...

Zemljotres pogodio centralnu Argentinu

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Feb.2015

BUENOS AJRES - Zemljotres jačine 6,3 stepena po Riheterovoj skali pogodio je danas centralnu Argentinu...Američki geološki institut saopštio je da se zemljotres dogodio jutros u 7.49 po lokalnom vremenu, prenio je AP...Epicentar zemljotresa bio je oko 87 kilometara od grada La Punta i oko 314 kilometara...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.