Naučno dokazano - Uljoa izazvao zemljotres u Lesteru!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Mar.2016, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naučno dokazano - Uljoa izazvao zemljotres u Lesteru!

Kad je u 89. minutu pogodio za pobedu protiv Noriča tlo je zaista podrhtavalo

Bude li se čudo desilo i pehar namenjen šampionu Premijer lige zaista bude završio na King Pauer stadionu duel sa Noričem 27. februara biće označen kao jedan od prelomnih trenutaka u bajkovitoj sezoni. Kanarinci su dugo odolevali, ali je Fernando Uljoa u 89. minutu pogodio za konačnih 1:0 i Lester dodatno udaljio od konkurencije. I - verovali ili ne - zaista izazvao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zemljotres u gradu!

Naravno, nije tu bile ničeg apokaliptičnog, ali su naučnici, tačnije studenti Unirziteta za geologiju u Lesteru, zaista detetktovali podrhtavanje tla. Tačno 0,3 stepena na Rihterovoj skali.

"Nekoliko dana kasnije kada smo prikupljali podatke koje je oprema prikupila videli smo velike seizmičke oscilacije na skali. Baš kada je Lester pogodio", izvestio je jedan od studenata Ričard Hojl.

Inače, manja podhrtavanja gla primećena su i kada je Dani Drinkvater u remiju sa Vest Bromvič Albionom (2:2) pogodio za izjednačenje na 1:1.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.