VIDEO Saša Mirković: Prajd festival dogodine u Zaječaru!

Izvor: Kurir, 23.Sep.2014, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO Saša Mirković: Prajd festival dogodine u Zaječaru!

Poštujem pravo na različitost, nemam iste stavove, nemam isto seksualno opredeljenje, ali želim da poštujem svakog građanina ove Srbije na onaj način na koji se poštujem ja i poštuju i moja deca, rekao je poslanik SNS

ZAJEČAR - Predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković najavio je danas u Skupštini Srbije, da će grad >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Zaječar iduće godine biti domaćin Prajd festivala.

Mirković koji je i poslanik Srpske napredne stranke na zajedničkoj sednici Odbora za ljudska prava i Evropske integracije u Skupštini Srbije rekao, da iako nema iste stavove kao pripadnici LGBT populacije, smatra da svako ima pravo na različitost i da svi građani u Srbiji treba isto da se poštuju.

"Poštujem pravo na različitost, nemam iste stavove, nemam isto seksualno opredeljenje, ali želim da poštujem svakog građanina ove Srbije na onaj način na koji se poštujem ja i poštuju i moja deca".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

(VIDEO) Prajd festival sledeće godine u Zaječaru?

Izvor: Press, 23.Sep.2014

Predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković najavio je danas u Skupštini Srbije, da će grad Zaječar iduće godine biti domaćin Prajd festivala. . Mirković koji je i poslanik Srpske napredne stranke na zajedničkoj...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.