(VIDEO) Prajd festival sledeće godine u Zaječaru?

Izvor: Press, 23.Sep.2014, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Prajd festival sledeće godine u Zaječaru?

Predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković najavio je danas u Skupštini Srbije, da će grad Zaječar iduće godine biti domaćin Prajd festivala.
Mirković koji je i poslanik Srpske napredne stranke na zajedničkoj sednici Odbora za ljudska prava i Evropske integracije u Skupštini Srbije rekao, da iako nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << iste stavove kao pripadnici LGBT populacije, smatra da svako ima pravo na različitost i da svi građani u Srbiji treba isto da se poštuju.

 
"Poštujem pravo na različitost, nemam iste stavove, nemam isto seksualno opredeljenje, ali želim da poštujem svakog građanina ove Srbije na onaj način na koji se poštujem ja i poštuju i moja deca".

Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Prajd festival iduće godine u Zaječaru

Izvor: Bor030.net, 23.Sep.2014

Saša Mirković, predsednik Skupštine grada Zaječara i republički poslanik ispred Srpske napredne stranke (SNS), najavio je danas da će “Prajd festival” iduće godine biti održan u gradu na Timoku...Mirković je pred članovima Odbora za ljudska prava i evropske integracije u Skupštini Srbije...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.