HOROR KOD ZAJEČARA  Ušao u kolibu nevenčane supruge i zatekao stravičan prizor

Izvor: Blic, 20.Dec.2015, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR KOD ZAJEČARA Ušao u kolibu nevenčane supruge i zatekao stravičan prizor

Beživotno telo Natalije Nikolić (72) iz Velikog Izvora kod Zaječara pronađeno je juče ujutru u njenoj vikendici koja se nalazi u mestu Pojate nadomak Velikog Izvora.

Jeziv prizor tela žene bez dela lica i skoro bez obe ruke zatekao je njen nevenčani muž koji živi u zaječarskom naselju Višnjar.

Pretpostavlja se da su nakon smrti telo raskomadali pacovi.

Natalijin nevenčani suprug >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je, kako kaže, juče otišao do kolibe, gde je boravila nesrećna žena jer poslednjih desetak dana tamo nije odlazio.

- Zatekao sam strašan prizor. Natalija je ležala u lokvi krvi, dok su po njoj šetali pacovi. Pola lica joj je bilo pojedeno, kao i ruke - očajan je juče bio njen nevenčani suprug.

On je objasnio da je užasnut prizorom otišao po policuju u selo, nakon čega je telo prevezeno u Niš na obdukciju. Pretpostavlja se da je Natalija preminula prirodnom smrću.

Koliba u kojoj je telo pronađeno nalazi se na oko četiri kilometara od Velikog Izvora, na samoj granici sa Bugarskom.

Natalija je, pored kuće u Velikom Izvoru, često boravila u kolibi, kako bi mogla da se brine o stoci.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HOROR KOD ZAJEČARA Ušao u kolibu nevjenčane supruge i zatekao stravičan prizor

Izvor: Cafe.ba, 20.Dec.2015

Beživotno tijelo Natalije Nikolić (72) iz Velikog Izvora kod Zaječara pronađeno je juče ujutru u njenoj vikendici koja se nalazi u mestu Pojate nadomak Velikog Izvora.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.