Izvor: Press, 07.Dec.2018, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ovih momaka je propao duet Tanje Savić i Slavice Ćukteraš

Nakon četiri hita napisanih za Tanju Savić, reperi Korona i Rimski "ubiraju plodove" svog prvog albuma "Supernova" koji su predstavili u nedelju, a pesma "Biser na štiklama" konstantno je na jednoj od prih pet pozicija na takozvanoj trending listi sajta Jutujub.
- Tanja i Dušan su u Srbiji već >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << neko vreme i istina je da ćemo raditi čitav njen novi album - kažu popularni reperi i producenti a na pitanje osećaju li se krivima što je Slavica Ćukteraš nedavno izjavila "Ništa od dueta sa Tanjom Savić, ona hoće moderan zvuk a ja bih "staru Slavicu" kao u pesmi "Zmija i žaba", Korona i Rimski uglas odgovaraju:

instagram.com/tanja_savic_private
Uskoro izdaje novi album... Tanja Savić
- Ne verujemo da je zbog nas propao dogovor.
Foto: Promo
Zbog njih Tanja i Slavica nisu snimile duet...Rimski i Korona
Na CD-u "Supernova", nalazi se osam pesama, a dve udarne koje će uskoro dostići milion pregleda su "Biser na štiklama" i "Crne kiše".

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.