Izvor: Press, 02.Sep.2019, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za prijatno i komforno dojenje- Lisca Mommy love grudnjak

U prvim mesecima nakon dolaska novog člana porodice priželjkujemo što manje poteškoća i što više pomoći koja će nam olakšati svakodnevne obaveze na koje se tek navikavamo.
Stoga je u vreme dojenja Lisca Mommy love grudnjak za dojenje pametan izbor koji će itekako olakšati hranjenje i ujedno nam osigurati udobnost, kako bismo se osećale komforno-kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << za vreme dojenja tako i tokom celog dana.
Ovaj grudnjak za dojilje karakteriše veoma prijatan materijal koji miluje kožu, dvostruko oblikovan, sa unutrašnjim delovima korpica koji pružaju dobru potporu osetljivim i težim grudima.Tu su i naramenice sa kopčama koje omogućuju jednostavno otkopčavanje i zakopčavanje korpica, dok čipka na dekolteu Lisca Mommy love modele čini ne samo udobnim već i ljupkim.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.