Izvor: Press, 11.Jan.2018, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽESTOKE PRETNJE: Miljan NAPAO Nenu pa joj SUROVO ODBRUSIO! (VIDEO)

Samo napada!
Zadrugarima od juče malo treba da bi sevnule varnice među njima i započeli svađu. Bez ikakvog velikog razloga, danas je došlo do svađe između Miljana Vračevića i Nene Petrović, a pale su i teške uvrede i pretnje!
Naime, njih dvoje su bili u kuhinji, gde su pripremali hranu, a onda je Nena prsnula Miljana vodom, što je njega iznerviralo, pa je počeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je napada: 
Neno, kažem ti lepo, nemoj me podje*avati, nemoj mi se obraćati tako! Kući sa mamom i tatom tako, te fore seljačke! Mami i tati! Pun mi te više ku*ac! Ništa te nisam pitao! Ja ako ti se budem us*ao u život, videćeš šta će biti! - rekao je Miljan!e spominji moju mamu i tatu! Ja tvoju porodicu ne pominjem! Alo! Nemoj provocirati! Ti tvoju decu uči tako! - uzvratila mu je Nena.



Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.