Izvor: Press, 04.Sep.2018, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENI SE NAŠ POZNATI PEVAČ: Za KUMU odabrao Milicu Todorović, pa joj poslao poruku zbog koje je UMALO ZAPLAKALA! (FOTO)

Poželeo je da baš ona svedoči njegovom sklapanju braka sa dugogodišnjom devojkom.
Popularna pevačica Milica Todorović svog kolegu Stevana Anđelkovića upoznala je pre trinaest godina, kada je uplovila u muzičke vode. Oni su od tog trenutka nerazdvojni prijatelji, uspostavili su odnos pun ljubavi i razumevanja, poput brata i sestre, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a njihovo prijateljstvo uskoro će biti krunisano kumstvom.




Autor: Pink.rs


Naime, Stevan će se ovog meseca oženiti Natašom, a nije dugo morao da mozga kada je u pitanju bio odabir svedoka na venčanju - odluka je odmah pala da mu kuma bude baš Milica, iz više razloga, koje je stavio na papir i predao joj poruku koja je u njoj probudila najtananije emocije.



Zašto ti? Zato što te od prvog dana gledam kao sestru. Zato što si sa mnom i u dobru i u zlu, zato što znaš sve moje mane, vrline i tajne. Zato što te volim takvu kakva jesi - glasi poruka koju je Milica podelila sa fanovima na društvenim mrežama, uz rečenicu: "Kuma sam!".




Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.