Izvor: Press, 08.Okt.2018, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAMALO DA SE RASPLAČU SVI! Nevena izabrala novog vođu, pa uputila sestri OVE EMOTIVNE REČI! (VIDEO)

Svi su zaćutali u trenutku.
inoć je odlukom glasova publike zauvek napustila rijaliti Nevena Arsić koja je u Beloj kući ostavila svoju sestru bliznakinju Miljanu Arsić.



Njih dve su se rastale u suzama, a onda je ukućanka u studiju ispričala sve o svojim utiscima koje je stekla tokom jednomesečnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << boravka. Međutim, ona je za kraj svog učešća napisala i pismo gde je izabrala novog vođu, a to je i stiglo na adresu Bele kuće.




Autor: Zadruga - RTV Pink


Dragi moji, želim vam svima da budete ljudi. Čuvajte mi moju ljubav i moje sve, pokaži im šta znaš. Miljana, uzdigni se iznad svih. Ponosna sam, volim te - napisala joj je sestra Nevena.


Ova poruka je emotivno uticala na sve, a i ona je Neveni imala šta da poruči.




Autor: Zadruga - RTV Pink


Volim moju sestru najviše na svetu, sve je kako smo se dogovorili. Što se mene tiče, volela bih da me ispoštujete, kao što sam ja vas. Ko ne bude poštovao, neću ni ja njega i to je to - rekla je Miljana.


Kakva je bila reakcija svih ukućana pogledajte u nastavku.








 



Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!


Nastavak na Press...






Povezane vesti

Miljana zamerila OVOM ZADRUGARU, pa ga iz OSVETE POSTAVILA ZA POTRČKA, a ona će mu praviti društvo! (VIDEO)

Izvor: Press, 09.Okt.2018, 08:50

Omiljena osoba je njena najveća podrška u Beloj kući. . Najimpresivniji rijaliti na ovim prostorima, ''Zadrugu 2'', sinoć je napustila bliznakinja Nevena Arsić, nakon što...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.