ZA DOBRO JUTRO: Upoznajte Tunu, patku koja je odrasla sa kucama i počela da se ponaša kao oni (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Okt.2016, 07:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA DOBRO JUTRO: Upoznajte Tunu, patku koja je odrasla sa kucama i počela da se ponaša kao oni (FOTO)

Dobro jutro! Svi znamo za priču o dečaku koji je odrastao s vukovima, Mogliju koga je Dizni proslavio u crtanom filmu "Knjiga o džungli". Ali priča o patki koja je odrasla s kučićima nije toliko poznata.

Upoznajte Tunu, patku koja je odrasla s pet pasa i sama "postala" pas! Budući da je od malena s psima počela je da pokazuje krizu identiteta. Tuna se igra sa svojom psećom porodicom, sedi vlasniku u krilu, a kada se umori spava u psećem krevetu.

Tuna ima šest meseci >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << a sadašnji vlasnici su je spasili sa farme i priključili malom psećem čoporu.

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

Pogledajte Tunine fotografije i ulepšajte sebi dan:

A photo posted by Joey, Diego, Zilla, Tig & Tuna (@the_mutt_bunch) on Oct 4, 2016 at 9:56am PDT

3 peas in a pod #petsofinstagram #tuna #duck #ducksofinstagram #blueswedishduck #cute #animals #picoftheday #family #animallove #happy #duckface #pet #love #ducklove #petduck #toypoodle #irishwolfhound #presscanario #mutt #muttsofinstagram #dogsofinstagram #puppylove #dogsrule #poodle #bullybreed #dogs A photo posted by Joey, Diego, Zilla, Tig & Tuna (@the_mutt_bunch) on Oct 4, 2016 at 1:03pm PDT

A photo posted by Joey, Diego, Zilla, Tig & Tuna (@the_mutt_bunch) on Oct 12, 2016 at 9:26am PDT

Check out our clan's story on The Dodo!! https://www.thedodo.com/duck-thinks-shes-dog-2046433521.html #petsofinstagram #bully #duck #ducksofinstagram #blueswedishduck #cute #animals #picoftheday #family #animallove #happy #duckface #pet #love #ducklove #petduck #toypoodle #rescue #adoptdontshop #irishwolfhound #presacanario #mutt #muttsofinstagram #dogsofinstagram #puppylove #dogsrule #poodle #bullybreed #dogs A photo posted by Joey, Diego, Zilla, Tig & Tuna (@the_mutt_bunch) on Oct 15, 2016 at 9:22am PDT

(Telegraf.rs / Izvor: b92)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Upoznajte Tunu, patku koja je odrasla sa kucama i počela da se ponaša kao oni (FOTO)

Izvor: Cafe.ba, 18.Okt.2016

Tuna ima šest mjeseci a sadašnji vlasnici su je spasili sa farme i priključili malom psećem čoporu.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.