Vika, dranje i nervoza: U Prvom kuvaru živci pucali na svaka dva minuta (FOTO)

Izvor: S media, 11.Dec.2012, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vika, dranje i nervoza: U "Prvom kuvaru" živci pucali na svaka dva minuta (FOTO)

Poslednja nedelja takmičenja je u toku što se može osetiti i u "vazduhu". Jer na snimanju, kuvari su i te kako nervozni!

GALERIJA SLIKA

Drugi dan finalne nedelje počinje novim zadatkom za kuvare, a to je da spreme brodet sa palentom. I danas, kao i juče takmičari će imati pomoć svojih saradnika, učenika Ugostiteljsko – turističke škole. Veca saopštava kuvarima da ih opet danas čeka iznenađenje, tj. da će verovatno kuvati još neko jelo. Takmičari dobijaju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << novi zadatak, a to je da naprave salatu od lignji. Oni u korpi dobijaju namirnice za salatu i svi počinju da je spremaju.

Petar im non-stop priča šta još moraju da urade, što nervira ostale takmičare. Marija je ostavila tiganj na pod i to je video Petar, pa joj je rekao da je to najveci prekršaj koji je napravila do sada. Kuvari dobijaju i treći zadatak-da naprave majonez od litre ulja. I kuvari i njihovi pomoćnici su pod pritiskom zbog zadataka koje moraju da izvrše u predviđenom vremenu.

Vreme za današnje zadatke je isteklo i jedino je Marija završila i servirala svoja jela, a svi ostali još završavaju, pa će im biti oduzeti bodovi zbog toga. Žiri je posle sabiranja rezultata i sveukupnih utisaka sa današnjeg kuvanja, doneo odluku da je najbolji kuvar danas bio Marko, mada ni danas nisu saopstili koliko je ko osvojio poena do sada a to će reći sutra kada neko od finalista bude napustio takmičenje.

***Nikad se neće opametiti: Pevačica širila noge u "Magaiznu in" i pokazivala svoje gaćice (VIDEO+FOTO)

***Da li iko razume šta ovaj čovek peva: Posvetio pesmu teniserima na čelu sa Đokovićem a svi mu se živi smejali (VIDEO)

***Ma ne, uopšte nije preterala: "Nabudžene" grudi "Zvezde Granda" s razlogom su bile tema broj jedan (FOTO)

Izvor: Smedia, Foto: PR TV Pink

Pretraga po temi: Prvi kuvar Srbije, Marko Kon, Brodet, Vika, Dranje, Nervoza

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Vika, dranje i nervoza: U “Prvom kuvaru” živci pucali na svaka dva minuta

Izvor: Poznati.info, 12.Dec.2012, 07:21

Poslednja nedelja takmičenja je u toku što se može osetiti i u “vazduhu”. Jer na snimanju, kuvari su i te kako nervozni!..Drugi dan finalne nedelje počinje novim zadatkom za kuvare, a to je da spreme brodet sa palentom. I danas, kao i juče takmičari će imati pomoć svojih saradnika, učenika...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.