U tržni centar samo u košulji: Pevačica u smelom izdanju izazvala ogromnu pažnju (FOTO)

Izvor: S media, 03.Sep.2012, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U tržni centar samo u košulji: Pevačica u smelom izdanju izazvala ogromnu pažnju (FOTO)

Gde god da se pojavi, glave se za njom samo okreću. Mlada pevačica i ovoga puta skrenula je pažnju na sebe i to na svojstven način.

Dijana Janković nedavno je nadogradila kosu koja je zaista jedinstvena. Izgleda kao da pevačica sada ima frizuru dužu od nje same, ali to nije jedino čime je obradovala fanove. U "vrućem" šorcu raspametila je publiku na jednoj velikoj žurki, a sada je našla novo seksi izdanje. Poput Rijane, Dijana je prošetala >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ulicom u smelom izdanju - duga bela košuja, visoke potpetice i tašnica činili su njen stajling u kome je prošetala kroz tržni centar. A da li je išta nosila ispod gornjeg dela, možete samo da nagađate.

***Sandri Obradović skromnost nije vrlina: Pogledajte šta je sada uradila! (FOTO)

***Romantične scene nisu samo u filmovima: Jer je Marija Lazić zaista doživela jednu (FOTO)

***Ako budu snimali novi "Titanik": Seksi voditeljka bi zbog ovoga bila pravi izbor za glavnu ulogu (FOTO)

Izvor: S media, Foto: Facebook

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Pravo iz kreveta: Mlada pevačica je ovako obučena izašla u grad!

Izvor: Scandal.rs, 03.Sep.2012

Gde god da se pojavi, glave se za njom samo okreću. Mlada pevačica i ovoga puta skrenula je pažnju na sebe i to na svojstven način. Dijana Janković nedavno je nadogradila kosu koja je zaista jedinstvena – izgleda kao da je duža od nje same, ali to nije jedino čime je obradovala fanove. U “vrućem”...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.