Toliko se napio da je izgubio kontrolu: Bil Marej pao sa stolice

Izvor: Blic, 21.Maj.2015, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toliko se napio da je izgubio kontrolu: Bil Marej pao sa stolice

Kad je u utorak stigao u studio MSNBC televizije, Bil Marej delovao je čudno, a da nije bio u najboljem stanju pokazao je kad je pokušao da sedne na stolicu.

Zvezda "Isterivača duhova" i "Dana mrmota" Bil Marej, napravio je haos na televiziji MSNBS, kada se mrtav pijan pojavio u emisiji "The last word".

Marej je ranije iste večeri gostovao u poslednjoj emisiji tok šou voditelja Dejvida Letermana, nakon čega je "zalio" njegov odlazak u penziju.

Potom je, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kad je već tu, rešio da nezvan svrati i u emisiju iznenađenog Lorensa O'Donela, koji je, čim je video pijanog glumca pored sebe, najavio reklame.

Režija nije reagovala dovoljno brzo, pa smo tako postali bogatiji za snimak pijanog glumca koji pada sa stolice!

- Odradio sam gostovanje kod Dejvida Letermana, pa sam otišao na večeru gde sam pio vino - objasnio je glumac.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.