ŠTA SVE NEĆU DOŽIVETI SA TOBOM! Marko OŠTRO kritikovao Lunu, ona da dočekala na nož OVIM REČIMA!

Izvor: Press, 24.Apr.2019, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA SVE NEĆU DOŽIVETI SA TOBOM! Marko OŠTRO kritikovao Lunu, ona da dočekala na nož OVIM REČIMA!

Luna Đogani i Marko Miljković su tokom žurke bili razdvojeni skoro sve vreme. Blogerka je nekoliko puta prilazila dečku koji se kockao u kazinu što je on nekoliko puta zamerio jer ga je to ometalo u igri.
Foto:pink
Kada su se vratili u Belu kuću, nakon presvlačenja odmah su legli da spavaju. Luna je zamerila Marku na takvo ponašanju, a on se >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << branio.



Katastrofa šta sve ja proživljavam ovde. Šta god da radim, ništa ne radim loše. Ne znam šta ti je više. Tripuješ mnoge stvari.



Autor: Zadruga - RTV Pink


Priđem ti na žurki, ti nećeš da igraš. Strašno, nisi se setio da dođeš kod mene. Jedva čekaš da odem, kao neko mrtvo puvalo. Ti ne umeš ni da razgovaraš... - govorila je Luna.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.