SSP: U toku je unutrašnji sukob u SNS između Stefanovića i Vučića

Izvor: 011vodič.com, 14.Nov.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SSP: U toku je unutrašnji sukob u SNS između Stefanovića i Vučića

Stranka slobode i pravde saopštila je da je u toku unutrašnji sukob unutar Srpske napredne stranke, između predsednika Aleksandra Vučića i ministra policije Nebojše Stefanovića, preneo je N1.
“Nebojša Stefanović je sinoć u emisiji Fokus na TV O2 saopštio da njegov otac nema nikakve veze sa firmom GIM. Drugim rečima, Nebojša Stefanović je rekao da je Aleksandar Vučić lagao kada je izjavio da je otac Nebojše Stefanovića zaposlen u firmi GIM. Stefanović je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << posle tih tvrdnji Aleksandra Vučića, ali i optužbi koje je na njegov račun iznenada, ničim izazvan, izneo Vojislav Šešelj, shvatio da ga predsednik države i stranke pomalo ‘pušta niz vodu’ i rešio je da se brani”, stoji u saopštenju SSP.
U saopštenju se dodaje da je “odavno poznato da su Stefanović i Andrej Vučić u lošim odnosima zbog borbe oko prevlasti u gradskom odboru SNS-a čiji je Stefanović predsednik”.
“U MUP-u je Stefanović dugo vremena trpeo da Dijana Hrkalović vodi ministarstvo i uspeo je da je skloni posle posete Vašingtonu i dokaza o njenoj povezanosti sa crnogorskim mafijaškim klanom. Ali obračun se nastavio. Aleksandar Vučić je iskoristio umešanost Stefanovića i njegovog oca u aferu kupovine oružja od Krušika po cenama nižim od tržišnih i pojačao pritisak na svog bliskog saradnika. Na isti način kako je preuzeo Slobodana Tešića i njegove biznise od Tomislava Nikolića, sada to radi sa firmom GIM. Narednih dana videćemo dalji razvoj borbi na dvoru čiju cenu plaćaju svi građani Srbije”, stoji u saopštenju ove stranke.


The post SSP: U toku je unutrašnji sukob u SNS između Stefanovića i Vučića appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SSP: U toku obračun Stefanovića i Vučića, račun plaćaju građani

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Nov.2019

Stranka slobode i pravde ocenila je danas da je u toku obračun između ministra unutrašnjih poslova Nebojša Stefanovića i predsednika Srbije Aleksandra Vučića a da tu "borbu na naprednjačkom dvoru" plaćaju građani..."Stefanović je sinoć u emisiji Fokus na TV O2 saopštio da njegov otac nema...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Martinović: Aferu "Krušik" izmislili da bi sakrili pravu istinu

Izvor: RTS, 14.Nov.2019

"Aferu o navodnim mahinacijama u valjevskom ‘Krušiku’ izmislili su predstavnici bivše vlasti kako bi sakrili pravu istinu kako su upropastili, ne samo tu fabriku namenske industrije već i vojsku, tako što su uništili oko 33.380 komada oružja i vojnih oruđa", izjavio je u Skupštini...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.