Izvor: Blic, 20.Dec.2017, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA MIRISAO LUNIN VEŠ "Ne znam da li da ih oblačim ako nisu oprane!"

Ponašanje Radanovića i njegove ljubavnice iz dana u dan izaziva čuđenje, a ponekad i zgražavanje nacije, bilo da se radi o mirisanju nogu, lizanja nožnih prstiju ili intimnim odnosima u nehigijenskim uslovima štale i toaleta.

Ipak, oni nekako uspeju da nadmaše sami sebe uvek iznova.

Ovoga puta je u pitanju bilo Slobino mirisanje Luninog donjeg veša, nakon što je ona izrazila čuđenje što joj je majka poslala tangice koje ne mirišu kao nove.

- Možda su ti poslali fanovi? - pretpostavio je Radanović.

- Ne znam da li da ih oblačim onda ako nisu oprane - zapitala se Luna.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nova, ne baš mirisna misterija: Ovako su Sloba i Luna pokušali da utvrde ko joj je poslao donji veš

Izvor: Scandal.rs, 20.Dec.2017

Ponašanje Slobe Radanovića i Lune Đogani iz dana u dan izaziva čuđenje, a ponekad i zgražavanje nacije, bilo da se radi o mirisanju nogu, lizanja nožnih prstiju ili intimnim odnosima u nehigijenskim uslovima štale i WC-a. Ipak, oni nekako uspeju da nadmaše sami sebe uvek iznova. Ovoga puta je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.