Ronaldo se pojavio prerušen na ulicama Torina, a onda je nastao haos! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 21.Sep.2019, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo se pojavio prerušen na ulicama Torina, a onda je nastao haos! (VIDEO)

Prvi put posle 2015. godine Kristijano Ronaldo je “sišao u narod” i prerušen pokazao šta ume sa loptom, na oduševljenje navijača koji su ga odmah prepoznali.
Na meču Lester – Totenhem, naša kladionica nudi kvotu 7.10 za igru X-1.
Naime, jedna od najboljih fudbalera današnjice odlučio je da ponovi jedan od “štoseva” koji sa vremena na vreme izvodi u gradovima u kojima nastupa. Tako je prerušen, sa dugom kosom i bradom došao na Plajaca Kastelo trg u Torinu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << gde je, kao i brojni umetnici i šoumeni, izvodio svoje trikove.
Ipak, za razliku od prethodnih godina kada ga, sa maskom “bucka” i “deke”, nisu prepoznali, sada je bilo potpuno drugačije. Posle prvih nekoliko kontakata sa loptom ljudi su počeli da se okupljaju oko njega, pa je Ronaldo brzo “provaljen”.
Na kraju, morao je da spašava živu glavu, jer ga navijači sa trga ne bi pustili bez autograma i fotografija.


The post Ronaldo se pojavio prerušen na ulicama Torina, a onda je nastao haos! (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.