FRANCUZ OPLEO PO IGRAČU REALA: On je debela lenština

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FRANCUZ OPLEO PO IGRAČU REALA: On je debela lenština

Dočekan je u Madridu kao superzvezda. Međutim, Eden Azar na dobrodošlicu nije odgovorio adekvatnim partijama na terenu. Naprotiv, uklopio se u tmurna izdanja “kraljevskog kluba” i, što je zapanjujuće jer je sezona već odmakla, potpuno je nespreman!
Na meču Osasuna – Betis, naša kladionica nudi kvotu 7.20 za igru X-2.
Fudbalski svet, a posebno onaj deo naklonjen Realu, šokirali su snimci sa treninga i utakmica u predsezoni. Belgijanac je sa letnjeg odmora >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << došao s primetnim viškom kilograma. Njegove igre vrlo oštro je komentarisao Rolan Kurbis, doskorašnji trener Rena.
– Kada je dolazio u Madrid, na Azara su mnogi gledali kao na lokomotivu koja će da vuče klub. On se pokazao kao debeli teretnjak. Došao je sa šest ili sedam kilograma viška, što je neprofesionalno. On je lenština i nikada nije trebalo da potpiše za Real – rekao je Kurbis.
Za dolazak Belgijanca Real je Čelsiju platio 100 miliona evra. Zamišljen je kao osovina buduće ekipe, a pretvorio se u ozbiljan problem Zinedina Zidana. Do sada je u La Ligi odigrao samo pola sata u meču protiv Levantea, prošlog vikenda. U teškom stradanju Reala u Parizu igrao je 70 minuta.


The post FRANCUZ OPLEO PO IGRAČU REALA: On je debela lenština appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zidanu već traže zamenu, među kandidatima i klupska legenda

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019

Došao je proletos u uzdrmani Real kao spasilac. “Kraljevski klub” i sada sto0ji na staklenim nogama, a ceh bi vrlo brzo mogao da plati Zinedin Zidan! Marka piše da predsednik Florentino Perez razmišlja o smeni trenera i ističe tri imena kao moguće naslednike.. Na meču Osasuna – Betis, naša...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.