Zidanu već traže zamenu, među kandidatima i klupska legenda

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidanu već traže zamenu, među kandidatima i klupska legenda

Došao je proletos u uzdrmani Real kao spasilac. “Kraljevski klub” i sada sto0ji na staklenim nogama, a ceh bi vrlo brzo mogao da plati Zinedin Zidan! Marka piše da predsednik Florentino Perez razmišlja o smeni trenera i ističe tri imena kao moguće naslednike.
Na meču Osasuna – Betis, naša kladionica nudi kvotu 2.15 za igru GG3+.
Ćudljivom Perezu je izbor prilično sužen. Jedan od slobodnih trenera je Žoze Murinjo, ali je veliko pitanje koliko bi takav potez naišao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na odobravanje u ekipi. Tokom prošlog mandata, Portugalac se posvađao sa pola ekipe i za sobom ostavio pustoš.
Među kandidatima je i Masimilijano Alegri, koji se proletos rastao sa Juventusom. Italijan je slovio za Zidanovog naslednika u maju prošle godine. Perez se odlučio za Julena Lopetegija.
Prema navodima Marke, treće i poslednje ime na listi potencijalnih naslednika Zinedina Zidana je Raul Gonzales. Ikona kluba je trenutno trener Kastilje, mladog tima Reala.
Incijalna kapisla za priče o smeni Zidana bio je debakl u Parizu, na startu Lige šampiona. Bez Mbapea, Kavanija i Nejmara, “sveci” su lako preslišali očajni Real – 3:0. Posle četiri kola La Lige, Madriđani su treći, iza sevilje i gradskog rivala Atletika.

The post Zidanu već traže zamenu, među kandidatima i klupska legenda appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.