Izvor: Blic, 24.Jan.2018, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radi Manojlović poručili da je ALJKAVA, ona se odmah OBRAČUNALA sa dušebrižnicima i NIJE ŠTEDELA reči

Pevačica Rada Manojlović ne ulazi često u interakcije sa fanovima, ali kada se oseti uvređenom, odgovori istom merom.

Tako je Rada nedavno podelila fotografiju koja je nastala na snimanju jednog spota, a u sobi u pozadini se vidi haos koji je ekipa napravila. Rada je upravo zbog toga u opis fotografije stavila da je ista nastala na snimanju spota, ali fanovi ipak nisu mogli da ne prokomentarišu to.

- Sredi malo taj haos, batali Instagram - napisao je jedan od fanova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Rada kao da je jedva dočekala:

- Znala sam da će se naći neko pametan kao ti, nisam džabe napisala da je slika sa snimanja spota, što znači da ima milijardu ljudi unutra, garderobe, perike, kofera i svega... - odgovorila je pevačica.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Radi Manojlović fanovi poručili da je aljkava, a ona im ovako uzvratila!

Izvor: Scandal.rs, 24.Jan.2018

Rada Manojlović sve češće ulazi u rasprave sa fanovima koji komentarišu njene fotografije na društvenim mrežama, pa se može reći da nikome nije ostala dužna. Naime, Rada je nedavno podelila fotografiju koja je nastala na snimanju jednog spota, a u sobi u pozadini se vidi haos koji je ekipa...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.