PROGOVORILA O AFERI U KOJOJ SU JE OPTUŽILI DA SE BAVI PROSTITUCIJOM: Luna PRIZNALA šta se dešavalo na Zlatiboru! (VIDEO)

Izvor: Press, 21.Dec.2017, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROGOVORILA O AFERI U KOJOJ SU JE OPTUŽILI DA SE BAVI PROSTITUCIJOM: Luna PRIZNALA šta se dešavalo na Zlatiboru! (VIDEO)

Ovo je Anđelo čuvao kao veliku Luninu tajnu pod nazivom afera "Zlatiborske zore".
Luna Đogani, mlada blogerka, bila je popularna zbog svojih poznatih roditelja, ali je ulaskom u rijaliti "Zadruga" njen život potpuno okrenut naglavačke. Ona je pronašla, kako kaže, ljubav svog života u Slobi Radanoviću, ali su o njoj i isplivali detalji koji nisu bili toliko poznati u javnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Naime, Luna je u razgovoru sa Milanom Miloševićem otkrila šta tačno predstavlja afera "Zlatiborske zore" o kojoj je bilo reči i u kući, a zbog koje su je Sloba i Anđelo Ranković savetovali da ćuti: 



To je bilo kad sam imala 18, 19 godina. Ja sam toliko priča čula o sebi, koje ni sama nisam znala, počevši od toga da sam prostitutka, a ja toliko vodim računa o tome kakav ću ugled imati. Bili smo na Zlatiboru i ja sam bila nažalost u društvu ljudi koji su konzumirali drogu, tabletice i počele su priče da ja to isto konzumiram. Ja sam bila pet dana tamo, tu je bio i Jovan Mijalković, ja sam bila sa mojom drugaricom, ona je bila u vezi sa dečkom koji se druži sa Jovanom. On je umešan samo zato što je bio tu sa mnom. I tako se pričalo eto da se ja drogiram, ne samo ja, nego i drugarica i brat koji su bili sa mnom. Ali to nije jedina priča koja je kružila o meni, tako da sam ja navikla - ispričala je Luna.
Ona je iskoristila priliku pa je stavila tačku i na priče o prostituciji koje su se vezivale za nju: 




Niko me nije optuživao za prostituciju lično, desilo se da me je dečko sa kojim sam bila dve godine, prišao i pitao da li je to istina, jer mu je neki drug rekao da radim za novac. Ja nisam tip devojke koja će da se pravi fina i poštena, a da radim neke druge stvari. Sve što sam uradila i s kim god da sam bila, nemam problem da to kažem.



Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.