Ovo je čudovište koje je pojelo belu ajkulu (VIDEO)

Izvor: JavneVesti.com, 09.Jun.2014, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je čudovište koje je pojelo belu ajkulu (VIDEO)

Koja je to životinja bila dovoljno velika i jaka da pojede morskog psa te veličine? Nakon istraživanja, stručnjaci su otkrili identitet misterioznog ubice, a radi se o drugoj velikoj beloj ajkuli, poznatoj pod imenom "kolosalni kanibal"

 
 
Priča o  velikoj beloj ajkuli koju je pojelo nepoznato morsko biće ovih dana proširila se po medijima.
 
 
Gizmodo otkriva kako se radi o priči iz dokumentarca “The Search For The Ocean’s Super >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << Predator” iz 2013. godine u kojoj je opisana potraga australijskih naučnika za velikom zveri.
 
Oni su označili zdravog morskog psa veličine 3 metra i u njega stavili uređaj za praćenje. Nakon četiri meseca pronašli su uređaj na obali i otkrili da je veliku belu ajkulu neko pojeo, piše Gizmodo.
 

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.