ONI SE UVELIKO SPREMAJU! Sedam milijardera ulaže novac u bunkere za slučaj APOKALIPSE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2018, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONI SE UVELIKO SPREMAJU! Sedam milijardera ulaže novac u bunkere za slučaj APOKALIPSE! (FOTO)

Nema im spasa!

Rešeni da se spasu apokalipse, u koju veruju, milijarderi su izabrali Novi Zeland kao idealno mesto na kome mogu graditi bunkere.

Kako pišu strani mediji, sedam milionera iz Silicijumske doline je rešilo da investira novac u ogroman projekat - opremanje bunkera.

Ono što je poznato da težina bunkera iznosi 150 tona, a biće ukopavani tri i po metra ispod zemlje.

Već je angažovana kompanija za izgradnju, ”Rajzins S“ čiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je generalni direktor Džeri Lunč, a fotografija nacrta se već pojavila na društvenoj mreži Fejsbuk.

I dok se mnogi pitaju zašto su bogati Amerikanci izabrali baš Novi Zeland, Džeri Linč je objasnio da je ključ u izolovanosti ove teritorije.

- Novi Zeland nije ničiji neprijatelj, nije meta u slučaju nuklearnog rata, kao ni bilo kojeg drugog rata. To je mesto gde ljudi mogu da pronađu skrovište - objašnjava.

Američka novinska agencija "Bloomberg" navodi da je vrednost projekta 11,5 miliona dolara, a milijarderi koji su spremni da ulože novac u gradnju bunkera nisu hteli da govore za medije.

Ono što je poznato je da će u bunker moći direktno da se uđe sa jahte ili aviona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.