Izvor: Blic, 21.Feb.2018, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NINA ZABLISTALA Pred prepunim Sava centrom progorovila o BLAMU, a na binu se popela devojčica i uručila joj NEOBIČAN POKLON! (VIDEO)

Nina Badrić zablistala je u beloj haljini sa perjem. Koncert je počela numerom "Dani i godine", ali prvo je publici rekla nekoliko reči koje su ih zapravo i te kako nasmejale.

- Prvi put sam ovde pravila koncert pre devet godina. Ljudi moji, ja nisam znala gde je ulaz na binu. Fulala sam. Kako se to kod vas kaže? Promašila sam ulaz i ušla kroz publiku. Tada sam osetila najveću količinu ljubavi - rekla je ona i dobila gromoglasan aplauz.

O haljini koja je oduševila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mnoge je rekla:

- Namerno sam obukla ovu haljinu jer sam ja neobuzdana, pa da bih se obuzdala - dodala je.

U jednom momentu na bini se pojavila devojčica koja joj je uručila poklon. Reč je o patki koja je, kako Nina kaže, njen zaštitni znak.

Delić atmosfera, kao i ko je došao od poznatih, pogledajte u videu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.