Molio je ljude na internetu da joj POVEĆAJU RIBU u Fotošopu! Sad se GORKO kaje...

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2017, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Molio je ljude na internetu da joj POVEĆAJU RIBU u Fotošopu! Sad se GORKO kaje...

Ko ga je vukao za jezik! Pardon, za slova na tastaturi...

Pecaroši obično ne vole da u ribarenje vode ženu. Mada, kad je zgodna poput ove lepotice u bikiniju, onda i nije tako strašno. A i ko da je ostavi samu - opsedaće je udvarači. Valjda ume da ćuti i da ne kvari tišinu koja je nasušna u hvatanju riba (ali i za psihički odmor).

Jedan momak je prekršio "sveto" pecaroško pravilo i poveo je ženu u bitku sa ribama. Naravno, zažalio je! Pogotovo što to nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila njegova jedina greška. Ovaj "pametnjaković" je fotkao seksi suprugu u bikiniju kako se šepuri sa maleckim ulovom. I umesto da sam uživa u lepoti fotografije, on je priupitao vaskoliki internet da mu pomogne da fotošopira fotku i da uveća ribu koju je zgodnica upecala. I, kao što rekosmo, eto šale, eto pošalice, šege, zafrkancije...

Evo kako su mu "pomogli"...

Da li je ovo dovoljno veliko?

A, sad?

Zar da riba bude golišava? Evo i njoj par grudobrana...

Fotošop je čudo!

To je ulov - ne mora da se čisti, ne mora da se peče!

Ajkulo sa ljudskim likom...

Ona tajnu zna!

Gledali ste film "Krupna riba" (Big fish)? Kakav je to klasik...

Veća riba jede ribu manju...

Jegulja, pobegulja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.