Majka Kristijana Golubovića o nasilju u porodici: Ne znam da li je moj sin tukao ženu

Izvor: 011vodič.com, 03.Nov.2015, 03:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka Kristijana Golubovića o nasilju u porodici: Ne znam da li je moj sin tukao ženu

Majka Kristijana Golubovića Milanka i njegova sestra nisu upoznate sa pričom da ga je njegova supruga Ivana Veljović prijavila za nasilje u porodici MUP-u u Kraljevu.
Milanka je istakla da se ona ne meša u brak svog sina i da ne zna šta on radi sa suprugom.
“Ne znam ja ništa o tome. Ja sam ovde i nemam pojma. Ne bih ništa komentarisala. Nemam pojma šta Kristijan i Ivana rade. To je njihov brak i ne mešam se. Ja sam u Nemačkoj i retko kada dolazim u >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Srbiju”, izjavila je Kristijanova majka.
Njegova sestra je takođe rekla za medije da ne zna ništa o tome i da su to njihove privatne stvari.
Podsetimo, Ivana je u policiji ispričala da ju je Kristijan hvatao za kosu i vukao, a zatim je rukom stezao u predelu ramena i naneo joj tom prilikom laku telesnu povredu, piše Alo. Ona je kasnije u policiji i tužilaštvu  ispričala da je sve izmislila, pa je zbog toga ovaj slučaj zaključen.


#svet
The post Majka Kristijana Golubovića o nasilju u porodici: Ne znam da li je moj sin tukao ženu appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Majka Kristijana Golubovića se oglasila povodom optužbi da je tukao svoju ženu!

Izvor: Tracara.com, 03.Nov.2015

Kristijan sa suprugom (foto: srbijadanas.com) Nakon što je Kristijana Golubovića supruga Ivana Veljović optužila da je vukao za kosu i rukom stezao u predelu ramena, a potom u policiji rekla da je sve izmislila, oglasila se i Golubovićeva majka. Ona je rekla da ne zna o čemu se radi i da se ne...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.