Lekovi na bazi opijata pronađeni kod Princa

Izvor: N1 televizija, 28.Apr.2016, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekovi na bazi opijata pronađeni kod Princa

Lekovi na bazi opijata pronađeni su kod Princa kao i u njegovom domu gde je 21. aprila pronađen mrtav, preneli su danas američki mediji dok još nisu objavljeni rezultati obdukcije o tačnom uzroku njegove iznenadne smrti.

Pozivajući na izvore lokalne policije CNN javlja da su lekovi pronađeni kod američkog muzičara. I drugi mediji u SAD su preneli da su lekovi protiv bolova pronađeni u Princovom domu u njegovom rodnom Mineapolisu u Minesoti.

Američki sajt TMZ, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << koji je prvi objavio vest o Princovoj smrti, naveo je da je šest dana pre smrti, Princ hospitalizovan zbog navodne prekomerne doze veoma snažnog leka protiv bolova na bazi oksidona koji važi za opioidni analgetik.

Rezultati obdukcije očekuju se za nekoliko nedelja.

Princ (57) ili "dete iz Mineapolisa" bio je jedan od najvećih muzičara 80-ih i 90-ih godina s hitovima kao što su "Cream" ili "Kiss" u kojima je mešao gitarske rifove s poetskim stihovima u ritmu fanka.

Mnogi smatraju da je njegov najveći hit "Purple Rain", za kojeg je dobio Oskara za originalnu pesmu u istoimenom filmu iz 1985. godine.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.