Istražitelji sumnjaju da se Prins predozirao lekovima protiv bolova

Izvor: Blic, 28.Apr.2016, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istražitelji sumnjaju da se Prins predozirao lekovima protiv bolova

Nadležni organi koji istražuju uzrok smrti legendarnog muzičara Prinsa pronašli su u njegovoj kući u Minesoti recepti za opioidne analgetike, saopštili su zvaničnici za CNN.

Pilule se najčešće koriste kako bi se umanjio bol, a istražitelji su potražili i pomoć policijsko-obaveštajne agencije za suzbijanje narkotika. Veruje se da su zdravstveni problemi, nedelju dana pre Prinsove smrti, uzrokovani konzumiranjem lekova za bolove.

Pročitajte još:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Pilot Prinsovog aviona je rekao kontroli leta da putnik, za kojeg se tek kasnije utvrdilo da je Prins, ne reaguje. Nadležni organi veruju da je tog dana u Ilinoisu, kada je Prinsov avion prinudno sleteo, ooj muzičkoj zvezdi ukazana medicinska pomoć zbog predoziranja lelovima.

Još uvek se čekaju rezultati obudkcije i toksikoloških testova kako bi se saznao pravi uzrok smrti Prinsa. Obudkcija je završena u petak u Minesoti, ali dr Kuin Strobi kaže da se neće izjašnjavati o smrti ove muzičke zvezde sve dok zavničnici ne budu prikupili sve relevantne podatke.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lekovi na bazi opijata pronadjeni kod Prinsa

Izvor: Beta, 28.Apr.2016

Lekovi na bazi opijata pronadjeni su kod Prinsa kao i u njegovom domu gde je 21. aprila pronadjen mrtav, preneli su danas američki mediji dok još nisu objavljeni rezultati obdukcije o tačnom uzroku njegove iznenadne smrti.Pozivajući na izvore lokalne policije, američka televizijska mreža Si-En-EN...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.