“LJUDI, ISTROŠIO SAM SVE SUZE…” Siniša Mihajlović uputio otvoreno pismo javnosti, DOTAĆI ĆE VAS DO SRŽI!

Izvor: 011vodič.com, 15.Jul.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“LJUDI, ISTROŠIO SAM SVE SUZE…” Siniša Mihajlović uputio otvoreno pismo javnosti, DOTAĆI ĆE VAS DO SRŽI!

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Siniša Mihajlović ima leukemiju. Porodica je u šoku, njegovi prijatelji u neverici. Trener Bolonje i čovek čiji su slobodnjaci bili strah i trepet za golmane – mnoge je zatekao strašnim vestima. A onda je Siniša Mihajlović rešio da znanima i neznanima, nekadašnjim saigračima i rivalima, napiše pismo. I, to pismo, koje je objavljeno u “Gazeti delo sport”, ide ovako: “Postoje trenuci u životu kada ostanete sami u borbi naspram protivnika >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kojeg je teško savladati ili kada ste pred problemom koji je teško rešiv. Trenutno živim u jednom takvom trenutku. Ali, osećam se veoma srećno što znam da – nisam sam”, počelo je emotivno Mihajlovićevo obraćanje. Foto: EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI / Promo Siniša Mihajlović na konferenciji za medije na kojoj je obelodanio da boluje od leukemije Tada je otkrio šta ga je sve zadesilo kada je otkrio svetu da ga je napala opaka bolest: “Otkrio sam da imam nestvarnu podršku. Ovih dana sam dobio pravo more pažnje, solidarnosti i pozitivne energije koji su mi dali neverovatnu snagu i uverenost da ću dobiti ovu bitku protiv leukemije. Primio sam hiljade poruka. Uveravam vas da sam ih sve pročitao, jednu po jednu. Svaka od njih predstavlja istinsku brigu, zagrljaj koji je dotakao moje srce. Bio je to težak dan i izvinjavam se što nisam odgovorio svakome od vas. Ali, evo, zahvaljujući Gazeti i (predsedniku kluba) Urbanu Kairu, omogućeno je da se otvori prostor u novinama za mene. Hvala svima na prisnosti, da počnem od predsednika klubova u kojima sam igrao ili bio trener, ali hvala i onima u čijim klubovima nisam nikada bio, a pokazali su poštovanje i saosećajnost. Hvala mojim bivšim saigračima i rivalima tokom silnih igračkih godina, pa sve do fudbalera koje trenerim danas. Hvala i onima koje nikada nisam, a koji mi svi odreda kažu […] More
The post “LJUDI, ISTROŠIO SAM SVE SUZE…” Siniša Mihajlović uputio otvoreno pismo javnosti, DOTAĆI ĆE VAS DO SRŽI! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.