KAKO JE USPEO? Fanovi Džonija Noksvila saznali koliko mu je godina, mnogi ostali u šoku! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2021, 14:55

KAKO JE USPEO? Fanovi Džonija Noksvila saznali koliko mu je godina, mnogi ostali u šoku! (VIDEO)

Slomio je svaku kosku u telu, bar jednom.

Džoni Noksvil otkrio je da će "Jackass 4" biti njegov poslednji film iz te franšize.

Jedan od izvornih članova legendarnog šoua "Džekes" (Jackass), koji je debitovao 1. oktobra 2000. godine, dao je novi intervju u kojem je objasnio zašto će mu sledeći kaskaderski film biti poslednji.

Istaknuto je i da Noksvil ima 50 godina, što je izbezumilo neke od njegovih fanova, prenosi Bro Bible.

U intervjuu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za GQ Noksvil kaže kako se oseća ekstremno srećnim što još uvek hoda posle svega što je uradio. Objasnio je kako kaskaderi obično ne razmišljaju dugoročno, a posle povrede na setu "Jackassa 4" bilo mu je jasno da mora da počne. Nikad nije kasno...

Poslednjih dana snimanja filma, posle vratolomije sa bikom, zadobio je ozbiljne povrede, poput slomljenog rebra, potresa mozga i krvarenja u mozgu koje mu je zadavalo "mučne" glavobolje.

Kaže kako je pretrpeo četiri potresa mozga i tokom snimanja filma "Action Point" (2018.). "Znao sam da to najavljuje kraj moje kaskaderske karijere", kazao je.

If Johnny Knoxville is 50, then I must be 200??? Where did the time go? https://t.co/EwbR4yMpnh

— 🌻🌻 (@highheav) May 25, 2021

Noksvil je potres mozga dobio još tokom snimanja originalnog "Džekesa", 2002. godine.

"Ne mogu sebi da dopustim više potresa mozga", rekao je. "Ne mogu svoju porodicu više da dovodim u tu situaciju."

Njegovi fanovi su šokirani što on već ima 50 godina. Nedavno je proslavio 50. rođendan u Los Anđelesu, a mnogi na Tviteru izrazili su svoju nevericu tom činjenicom. "Gde je nestalo vreme?" pitali su se neki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.