Ja sam ona koja ga sluša sa osmehom i klima glavom dok govori o tebi

Izvor: 011vodič.com, 28.Okt.2020, 03:13

Ja sam ona koja ga sluša sa osmehom i klima glavom dok govori o tebi

Gledam sliku vas dvoje kako se smejete na proslavi njegovog rođendana i razmišljam kako znam toliko mnogo o vašem zajedničkom životu. U braku ste 15 godina, a ja sam ljubavnica tvog muša zadnjih šest meseci.
Vas dvoje ste putovali zajedno, gradili dom i odgajali vašeg sina. Divim se koliko pažnje posvećuješ svom poslu, fizičkom izgledu i brizi o svojoj lepoti. Opsednuta si čistoćom pa stalno opominješ svoju svekrvu i spremačicu gde treba da stoje čisti tanjiri, i da treba sve >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da bude na svom mestu.
Pitaš se kako ja sve to znam. Tako što sam ja ljubavnica tvog muža. Ja sam ona koja sa osmehom na licu sluša kako on priča o tebi i klima glavom dok u ruci drži čašu dobrog vina. Ja sam ona koja je strastveno zaljubljena u tvog muža.
Tvog muža koji za tebe obavlja kupovinu, koji ti popravlja probušenu gumu na automobilu, koji tvom ocu nosi lekove i koji mene voli strastveno isto koliko i ja volim njega. Pitam se šta je jače petnaest godina vašeg braka ili šest meseci naše čiste strasti? Da li ga ti ikada gledaš sa istom strašću kao ja?
On obožava moju prirodno kovrdžavu kosu, on voli što ne provodim sate u teretani, što nisam stalno na nekim dijetama, a ipak izgledam dobro. On nas nikada nije upoređivao samo je želio da naglasi koliko ga sva ta tvoja opsednutost izgledom nervira i koliko ga sa tim odbijaš od sebe.
Ja sa tvojim mužem ne radim ništa što ti radiš, ja u stvari sa njim radim ono šta ti ne želiš da radiš. T ne želiš da spavaš sa svojim mužem, a ja želim. Tvoj muž je željan strasti i ljubavi koje mu ti ne daješ. Mi imamo razumevanje jedno za drugo, smejemo se zajedno i imamo ista interesovanja.
Ako ne možeš da se setiš kada si se zadnji put sa njim osećala tako onda moraš da mi oprostiš. Ali ipak ti zavidim. Ne zato što sa njim deliš postelju svaku veče, već zato što želim da budem sa njim i da se smejem sa njim svaki dan. Želim da radim sa njim stvari koje su tebi postale svakodnevnica.
Pokušavam da se pomirim sa činjenicom da me drži na distanci i da se bori sa osećanjima koja oseća prema tebi. Želim da znaš da mi piše čim se probudi i da mi pošalje poruku svaku veće pre nego što zaspi. To su sitnice koje dobijam od njega, ali te sitnice su mi dovoljne. Obećavam ti da ga neću oteti od tebe, jer duboko u sebi znam da te voli i poštuje možda i više nego mene.
infpult.info

The post Ja sam ona koja ga sluša sa osmehom i klima glavom dok govori o tebi appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.