JUČE JE NAPUSTILA PINK Pogledajte u kakvoj LUKSUZNOJ DVOSPRATNOJ kući živi Lea Kiš (VIDEO)

Izvor: Blic, 23.Feb.2018, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUČE JE NAPUSTILA "PINK" Pogledajte u kakvoj LUKSUZNOJ DVOSPRATNOJ kući živi Lea Kiš (VIDEO)

Voditeljka Lea Kiš pre nekoliko meseci nas je ugostila u svoj luksuzni dom, a ono što smo odmah mogli da primetimo da sve blista.

Lea nam je rekla da obožava da čita, pa nas i ne čudi podatak što ima bogatu biblioteku.

Inače, Lea je juče posle 13 godina rada na TV "Pink" napustila ovu medijsku kući i prešla na TV "Grand".

- Ovo je kuća mog muža u kojoj zajedno živimo 25 godina. Omiljeni deo nam je svakako prostrani dnevni boravak koji smo osmislili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tako da nam bude udobno, ali i lepo. Upravo u ovoj prostoriji boravimo skoro sve vreme kada smo na svi okupu. Sve smo ovde podredili životu naše male tročlane porodice i nemamo nameru da menjamo lokaciju, iako često odlazimo na Avalu u vikendicu kada je lepo vreme. Tamo smo napravili malu oazu mira - počinje priču Lea, koja nikada sebe nije smatrala ljubiteljem prirode, ali je suprug jakim argumentima ubedio da vikendicu urede kao mali raj u kom će se skrivati od gradske vreve - rekla je Lea nedavno za Glossy.

- Mi smo inače kućni tipovi i pošto retko izlazimo, sve slobodno vreme provodimo u našem domu. Inače, nemam naviku da se bilo gde pojavljujem, osim u svojim emisijama, jer slobodno vreme koristim za porodicu i sebe. Kad treba da mi uruče pozivnicu za neki događaj, moje kolege često pređu na drugu temu (smeh). Žao mi je što ponekad ne odem kod ljudi koje bi trebalo da ispoštujem, ali to uvek uradim na mnogo kvalitetniji način od pojavljivanja na koktelu - iskrena je voditeljka, koja spokoj u kući nalazi, između ostalog, i zbog skladnog braka s Momčilom, koji traje već dvadeset pet godina. Ostale fotografije pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.