Izludela ga žena: Skinuo nanogicu da bi pobegao u zatvor!

Izvor: BKTV News, 07.Maj.2014, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izludela ga žena: Skinuo nanogicu da bi pobegao u zatvor!

Filip Bronjar (54) presekao je svoju nanogicu i odmah otišao u zatvorsku ustanovu i tražio da ga zadrže, ali mu je zahtev odbijen. Potom se prijavio u policijskoj stanici, gde su mu savetovali da se vrati kući i sačeka da ga pozovu.

Francuz Filip Bronjar (54) namerno je pokidao narukvicu za elektronski nadzor kako bi otišao u zatvor i tako izbegao svakodnevne svađe sa ženom.
- Kod kuće nikako nije išlo, bilo je previše napetosti – rekao je Filip Bronjar, poreklom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << iz Anezena, na severu Francuske, kada se u ponedeljak pojavio pred sudom objavio je “Figaro”, prenoseći lokalni list “Voa di nor”.
Bivši generalni direktor preduzeća za restauraciju osuđen je u februaru prošle godine na zatvorsku kaznu zbog više prekršaja povezanih s pijanstvom. Poslednji put kada ga je policija zaustavila za volanom, imao je u krvi 1,6 promila alkohola.
Osuđen je na zatvorsku kaznu, ali “Voa di nor” ne navodi dužinu kazne. Krajem aprila, kazna mu je ublažena i naloženo mu je da bude u kućnom pritvoru i nosi elektronsku narukvicu.
Bronjar je, međutim, u petak presekao narukvicu, čime je automatski aktivirao alarm, koji obično znači da osuđenik pokušava da pobegne.
Svojevoljno je smesta otišao u zatvorsku ustanovu i tražio da ga zadrže, ali mu je zahtev odbijen. Potom se prijavio u policijskoj stanici, gde su mu savetovali da se vrati kući i sačeka da ga pozovu.
Poziv je ubrzo usledio i Bronjar se u ponedeljak pojavio pred sudom zbog pokušaja bekstva i zatražio da ostatak kazne odsluži u zatvoru. Zahtev mu je ovaj put uslišen.
 
Izvor: Telegraf
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.