Iako je sa Sekom u Vegasu: Veljko nije u njenom zagrljaju! (FOTO)

Izvor: S media, 27.Nov.2012, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iako je sa Sekom u Vegasu: Veljko nije u njenom zagrljaju! (FOTO)

Turneja je završena, a šta to Veljko radi u Vegasu?

Svetlana Seka Aleksić je završila svoju turneju po Americi, sada se sa svojim suprugom odmara u Vegasu i uživa u čarima kockarskog grada. Dok su se šetali, naleteli su na jednog od mnogih maskota kojih ima po celom gradu i koji zabavljaju prolaznike. Veljko je iskoristio priliku da se fotografiše sa čovekom u gaćama i gitarom i tu sliku su podelili sa svojim prijateljima na društvenim mrežama. Nismo ni >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sumnjali da će im biti ludo i nezaboravno. Blago njima.

Izvor: Smedia, Foto: Facebook

Pretraga po temi: Seka Aleksić, Veljko, vegas, U zagrljaju, Maskota, Na ulici, Gitara, Go

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Ona već sad zna gde će za doček 2014. godine: Seka Aleksić ugovorila nastup u Čikagu!

Izvor: Svet, 28.Nov.2012, 11:13

Seka Aleksić se trenutno nalazi u Americi, gde je završila svoju turneju i sada planira da zajedno sa suprugom Veljkom Piljkićem poseti Las Vegas i napuni baterije za nove poslovne obaveze. No, čini se da je Seka iza sebe ostavila pravi “Lom, lom”, kako njena turneja i nosi naziv, jer je već...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.