Goca i Tijana otpevale narodnjak i dogovor je pao!

Izvor: Mondo, 12.Dec.2014, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca i Tijana otpevale narodnjak i dogovor je pao!

Numeru "Zvijezda tjera mjeseca" prvi su sredinom 60-tih otpevali Zaim Imamović i Safet Isović, a posle toga mnogi muzičari bivše Jugoslavije. U četvrtak uveče kultnu narodnjačku pesmu zapevale su Gordana Tržan i Tijana Dapčević.

Foto: MONDO Tijana Dapčević i Gordana Tržan zajedno na sceni

Pop pevačica Goca Tržan pevala je na proslavi 111. rođendana vinarije Čoka, a kako je među gostima bila i njena koleginica Tijana Dapčević vesela Makedonka >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se rado popela na binu i zapevala.

Kada su zajedničkim snagama otpevale "Zvijezda tjera mjeseca" Tijana je predložila Goci da snime duet, na šta je ona odgovorila da je to trebalo odavno da urade.

Dapčevićeva je rekla  da se uopšte ne šali, a Tržanka potvrdila da je dogovor pao i po Tijaninoj  želji otpevala "Haljinu".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.