GRAĐANI U ŠOKU: Stižu žalbe na sve strane zbog BELE VODE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 19:20

GRAĐANI U ŠOKU: Stižu žalbe na sve strane zbog BELE VODE! (FOTO)

Objašnjenje koje niko nije očekivao!

Društvene mreže su naprosto preplavili prizori bele vode uz mnogo znakova pitanja i, sasvim očekivano, žalbe.

Naime, građani su primetili da je jedna reka u Velsu, prepoznatljiva po bistroj vodi, skoro potpuno pobelela, a niz fotografija i snimaka je osvanuo na Tviteru.

An unknown quantity of milk has entered the River Dulais today following a RTC that involved a milk tanker which had left the road.

This >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << has led to significant discoloration along the river & officers have been on site to assess the impact & will continue tomorrow morning. pic.twitter.com/TnBbMYQEGL

— Cyfoeth Naturiol Cymru | Natural Resources Wales (@NatResWales) April 14, 2021

"Zašto je voda bela?", "Šta nam to rade sa vodom?", "Ovo je strašno", nizali su se komentari.

Ipak, sve teorije zavere su pale u vodu kada je otkriveno da je zapravo došlo do sudara u kom je učestvovao kamion koji je vozio cisternu prepunu mleka, koja se naposletku izlila u vodu.

Policija je napravila uviđaj, ali se još uvek čeka uviđaj koji će tačno utvrditi kolika je šteta učinjena samoj reci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.