GOGA SEKULIĆ TRUDNA? Pevačica pokazala stomak na nastupu

Izvor: Blic, 08.Apr.2017, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOGA SEKULIĆ TRUDNA? Pevačica pokazala stomak na nastupu

Popularna pevačica Goga Sekulić pevala je sinoć u jednom beogradskom klubu, a čim je ušetala u lokal počele su spekulacije da je u drugom stanju.

Pevačica je u klub stigla bez dečka Uroša Domanovića, za kog kaže da je čovek njenog života. Za ovaj nastup Goga je izabrala dugu usku haljinu, ispod koje se ocrtavao stomačić, pa su se mnogi zapitali da li je pevačica u drugom stanju. U klubu su se mogla čuti šuškanja kako Sekulićeva sigurno čeka bebu, ali to još nije potvrđeno. A šta je Goga nedavno rekla o majčinstvu i još fotografija pogledajte klikom na link OVDE.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Goga Sekulić je trudna? FOTO

Izvor: Svet plus, 09.Apr.2017, 11:09

Popularna pevačica Goga Sekulić pevala je sinoć u jednom beogradskom klubu, a mnogi su se zapitali kada su je videli da li je pevačica u drugom stanju...Goga Sekulić je sinoć održala nastup za pamćenje u popularnom beogradskom klubu Gotik. Ali osim njenog odličnog nastupa pažnju svih privukao...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.