GLEDAO JE, UŽASNUT! Snimao je devojku dok pliva, a onda se ispod nje pojavila AJKULA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2017, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLEDAO JE, UŽASNUT! Snimao je devojku dok pliva, a onda se ispod nje pojavila AJKULA! (VIDEO)

Prišla je njenoj nozi...

Helen Palasios nedavno je ronila je uz obalu Vest Palm Biča na Floridi i nije imala pojma koliko joj je blizu prišao jedan zbunjeni morski pas, koji je, izgleda hteo da proveri radi li se o dobrom zalogaju, da bi na kraju ipak odustao. Palasios je tek kasnije videla snimak koji je iz vazduha dronom snimio njezin dečko Dejvid Dijez.

Pogledajte OVDE najgori ples mladenaca ikada. 

Na OVOM LINKU možete videti zašto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su slavnu manekenku isprozivali zbog spuštenih gaćica. 

Na snimku možete videti kako devojka s maskom i perajima bezbrižno roni, a s leđa joj se brzo približava morski pas. U sledećem trenutku, morski pas naglo menja putanju i udaljava se.

- Mislim da se dogodilo da je morski pas njene peraje zamenio s ribom, ali čim je shvatio da se radi o čoveku, brzo se okrenuo i otišao - napisao je Dijez koji je snimak objavio na svom Instagram profilu. Dodao je da morski pas ni u jednom trenutku nije dodirnuo njegovu devojku.

- Morski psi ne jedu ljude, oni su samo mesožderi koji ponekad pogreše, poput nas. Helen i ja ćemo nastaviti da istražujemo naš predivni ocean - Dijez.

A post shared by daviddiez (@daviddiez) on Mar 23, 2017 at 9:16am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(VIDEO) NIJE MOGAO NIŠTA: Dronom snimao devojku dok se brčka, a onda video šta joj se približava

Izvor: Kurir, 29.Mar.2017

...Palasios je tek kasnije videla video koji je iz vazduha dronom snimio njen dečko David Dijaz..U videu se vidi kako devojka s maskom i perajima bezbrižno roni, a s leđa joj se brzo približava ajkula U sledećem trenutku, životinja je naglo promenila putanju i udaljila se od Palasios..“Mislim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.