Karleuša javno priznala - moje zadnjica je DEBELA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2017, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša javno priznala - moje zadnjica je DEBELA! (VIDEO)

Samokritika.

Pevačica Jelena Karleuša zna da privuče pažnju, a uglavnom voli da se pohvali svojim uspesima. Međutim, retko se događa da se našali na svoj račun, što je svakako lepo osveženje.

Pogledajte OVDE kako je košarkaš Miloš Teodosić ostavio svoju devojku. 

Na OVOM LINKU možete videti kakav lom je napravila Jelena Krunić po povratku u rijaliti "Parove". 

Ona je na Instagramu objavila snimak njenog koncerta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a u komentaru je napisala:

- Svirka u Nemačkoj. P. S: moja zadnjica nije lažna, kao što možete da vidite, i nije fotošopirana. Samo je debela i to je sve - napisala je Karleuša na engleskom jeziku.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Mar 28, 2017 at 2:53am PDT

Pogledajte i galeriju Jeleninih fotogrfija:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GLEDAO JE, UŽASNUT! Snimao je devojku dok pliva, a onda se ispod nje pojavila AJKULA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2017

Prišla je njenoj nozi....Helen Palasios nedavno je ronila je uz obalu Vest Palm Biča na Floridi i nije imala pojma koliko joj je blizu prišao jedan zbunjeni morski pas, koji je, izgleda hteo da proveri radi li se o dobrom zalogaju, da bi na kraju ipak odustao. Palasios je tek kasnije videla snimak koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Moja guza nije lažna, samo je DEBELA! Karleuša iskrena DO BOLA, internet se USIJAO! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Mar.2017

Pevačica Jelena Karleuša je na Instagramu objavila snimak sa nastupa uz koji je hejterima poručila da njena guza nije fotošopirana, nego samo debela...Jelena je bila brutalno iskrena, pa zato i ne čudi što je ovaj video sakupio skoro 180.000 lajkova i više od 160 komentara...- Klabing u Nemačkoj....

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.