Fudbaler ostavlja trudnu verenicu i ulazi u Zadrugu?

Izvor: Mondo, 13.Jul.2019, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler "ostavlja" trudnu verenicu i ulazi u Zadrugu?

Bivši fudbaler Zvezde je navodno u pregovorima da uđe u novu sezonu Zadruge.

Foto: MN Press

  Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Blagoj Georgijev, u pregovorima je s televizijom Pink o učešću u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga" koja kreće od septembra ove godine, prenosi "Kurir".

Poznati bugarski fudbaler koji je već zaradio milione u svojoj karijeri, dobio je poziv od produkcije koji ga je zainteresovao, a iako očekuje dobar honorar, glavni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << motiv ulaska u rijaliti su mu zabava i avantura.

Georgijev je u sezoni 2006. i 2007. godine igrao za Crvenu zvezdu, a pored toga što je više od 50 puta nastupao za bugarsku reprezentaciju, igrao je i za jake svetske klubove. U penziju je otišao pre godinu i po dana.

Produkciji rijalitija je verovatno privukao pažnju učešćem u bugarskom Velikom bratu, gde se istakao zbog afere sa Zlatkom Rajkov, koja je inače bivša devojka njegovog prijatelja, MMA borca Georgija Valentinova.

"Pljujete, a svi gledate!"

Zlatka je sada Blagojeva verenica i u drugom je stanju, što može biti jedina prepreka njegovom ulasku u rijaliti.

"Njegova verenica je trenutno u drugom stanju i zbog toga bi najviše ostao na slobodi. Ali, najverovatnije će prihvatiti ponudu jer ima ko da brine o njegovoj trudnoj partnerki dok on bude vladao u Šimanovcima", rekao je izvor za "Kurir" i dodao da je fudbaler upoznat sa dešavanjima u prvoj i drugoj sezoni Zadruge.

Georgijev iza sebe ima dva propala braka i troje dece.

Nije ovo ništa: Sledeća Zadruga traje GODINU DANA!

Ovo su Blagoj i Zlatka:

View this post on Instagram

Soon by BLESS www.blessbyzr.com @zlatka_raykova ❤️

A post shared by Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official) on Jan 30, 2019 at 9:55am PST

View this post on Instagram

Моето маци ☀️@zlatka_raykova ❤️❤️❤️

A post shared by Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official) on Jan 5, 2019 at 2:38am PST

View this post on Instagram

@blagogeorgiev_official ❤️

A post shared by zlatkaraykova (@zlatka_raykova) on Feb 11, 2019 at 11:27am PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.