Izvor: Press, 28.Nov.2018, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drži ga na mračnom i hladnom mestu: Kaća priznala da ima dečka!

Pevačici Katarini Živković izgleda je dozlogrdilo pitanje da li ima dečka i gde je on, pa je odlučila da na šaljiv način odgovori.
Kaću Živković novinari su sreli na promociji Slobe Radanovića gde je bila sama, a kada su je pitali gde joj je jača polovina, pevačica je imala spreman odgovor:
- U podrumu - izjavila je Živkovićeva.
Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << s obzirom na to da Katatrina nikada nije govorila o svom privatnom životu ovo je bila samo šala, a ona je dodala da je veoma srećna.
e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Ipak ima dečka... Kaća
- Ja ne govorim o svom privatnom životu, nadam se da me razumete.  Ali vidite da sam ja srećna i zadovoljna - bila je jasna pevačica.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.