Izvor: Press, 02.Okt.2018, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DISKVALIFIKOVAN! Zbog GREŠKE KOJU JE NAPRAVIO, Veliki šef je doneo ODLUKU DA BOJANA IZBACI IZ ZADRUGE! (VIDEO)

Napustio rijaliti u suzama.
Tokom današanje "Olimpijade u pričanju viceva" Bojan Gaćeša je napravio neslanu šalu ispričavši vic od maloletnoj devojčici koja je nastradala u NATO bombardovanju.




Autor: TvPink Printscreen


Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su zadrugari žestoko osudili, ali i cela nacija i Veliki šef koji je odmah doneo odluku da Gaćeša bude diskvalifikovan.



Zadrugari, doneli smo odluku da Bojan bude diskvalifikovan i moraće odmah da napusti Belu kuću - pisalo je u pismu Velikog šefa. 



Autor: TvPink Printscreen


Bojan je svestan da je napravio ogromnu grešku, pa je u suzama napustio Belu kuću.



Pročitajte još: NJIH TROJE SU IZAZVALI GROMOGLASAN SMEH U BELOJ KUĆI, a titulu pobednika u pričanju viceva PONELA JE ONA! (VIDEO)



Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku. 








 



Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DISKVALIFIKOVAN: Evo kako je Bojan Gaćeša IZBAČEN IZ ZADRUGE! (VDEO)

Izvor: Scandal.rs, 02.Okt.2018

Tokom današanje “Olimpijade u pričanju viceva” Bojan Gaćeša je napravio neslanu šalu ispričavši vic od maloletnoj devojčici koja je nastradala u NATO bombardovanju. Ovo su zadrugari žestoko osudili, ali i cela nacija i Veliki šef koji je odmah doneo odluku da Gaćeša bude diskvalifikovan....

Nastavak na Scandal.rs...

DISKVALIFIKOVAN! Bojana Gaćešu produkcija IZBACILA IZ RIJALITIJA zbog neprimerenog vica o devojčici Milici Rakić ubijenoj u NATO bombardovanju!

Izvor: Svet, 03.Okt.2018, 11:32

Tokom današanje “Olimpijade u pričanju viceva” Bojan Gaćeša je napravio neslanu šalu ispričavši vic od maloletnoj devojčici Milici Rakić koja je nastradala u NATO bombardovanju.. Ovo su zadrugari žestoko osudili, ali i cela nacija i Veliki šef koji je odmah doneo odluku da Gaćeša...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.