Crnogorac upisao fakultet u Crnoj Gori

Izvor: Njuz.net, 01.Feb.2011, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorac upisao fakultet u Crnoj Gori

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeNe planira da pređe na Pravni fakultet u Beogradu

PODGORICA, 1. februar 2011, (Njuz) - Crnogorski mediji preneli su proteklih dana priču o Danilu Vučiniću (20) iz Bara, koji je jula 2010. godine upisao Pravni fakultet u Podgorici. Profesori i asistenti u početku su bili ubeđeni da mu je potrebno uverenje o studiranju zbog neke papirologije, tako da su sa nevericom posmatrali Vučinićeve redovne dolaske na predavanja od početka semestra u oktobru. Kako Vučinićev entuzijazam nije popuštao, nakon nekoliko nedelja obratio mu se jedan asistent, čiji identitet mediji nisu preneli, koji ga je pitao kako napreduje proces prebacivanja na Beogradski univerzitet?
- Iskren da budem i nije me toliko zbunilo pitanje, jer ne prođe nijedan dan da me neko ne pita otkud ja u Crnoj Gori? Čuo sam da su se čak zaposleni na fakultetu raspitivali da li se dolascima na predavanja možda...

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.