Čovek je ispao ĐUBRE prema ovom slatkom majmunčetu - pogledajte reakciju njegove majke! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2019, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek je ispao ĐUBRE prema ovom slatkom majmunčetu - pogledajte reakciju njegove majke! (VIDEO)

Neće moći tako!

Po Darvinu, majmuni su naši veoma daleki rođaci. Po Bibliji, bog je stvorio čoveka po svom liku, a svet za sedam dana.

Čemu ovakav uvod, pitate se? Pa, bez obzira kojoj "školi mišljenja" ste naklonjeniji, treba priznati - majmuni i ljudi imaju mnogo sličnosti.

Pogotovo kada su njihovi mladunci, odnosno deca u pitanju. Čovek je prišao ovom preslatkom majmunčetu sa stisnutom šakom, praveći se da ima nešto u ruci. Kada je otvorio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dlan, tu nije bilo ničega. Majmunčić je delovao jako razočarano, sasvim logično. Njegova majka ga je povukla prema sebi i proizvela zvuk koji je je zvučao nešto u stilu: "Nećeš ti praviti budalu od mog deteta!"

Don't talk to me or my son ever again pic.twitter.com/BostGkJiky

— 9GAG (@9GAG) September 25, 2019

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.