Izvor: Cafe.ba, 08.Sep.2011, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čak 35.000 slika: Njemački ginekolog tajno fotografisao pacijentice!

Njemački ginekolog iz grada Schifferstadta instalisao je kamere u svojoj doktorskoj ordinaciji, te je tokom pregleda tajno fotografisao svoje pacijentice.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemački ginekolog tajno slikao pacijentkinje!

Izvor: medio.rs, 08.Sep.2011

Nemački ginekolog iz grada Schifferstadta instalisao je kamere u svojoj doktorskoj ordinaciji, te je tokom pregleda tajno fotografisao svoje pacijentkinje.

Nastavak na medio.rs...

Nemački ginekolog slikao onu stvar pacijentkinjama?!

Izvor: Glas javnosti, 09.Sep.2011, 07:06

ŠIFERŠTAT - Nemački ginekolog tajno je fotografisao "onu stvar" svojih pacijentkinja?! Ovaj doktor bolesnik instalirao je kamere u ordinaciji i fotografisao pacijentkinje u toku pregleda u raznim pozama, a najčešće s vlastitom glavom u njihovom međunožju?! Te slike je najčešće opisivao kao...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.